Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

10 julegavetips til far

Shopify API |

Vi gir deg 10 julegavetips til Far

Du trenger ikke gjøre den store planleggingen, stå i kø og bruke dagene frem mot jul på kjøpesenter – vi hjelper deg gjerne med julegavetipsene. Her har vi satt sammen noen av våre favoritter fra nettbutikken for å gjøre handelen så enkel og trygg som mulig for deg som kunde.

Sett på litt julemusikk, lag deg noe godt og varmt å drikke og sett deg godt til rette, så er du klar for en koselig julehandel hjemme i stua.

Happy socks

Sokker er en forbruksvare og de seneste årene har sokker med spreke farger og mønstre blitt svært populært. Vi er så glade for å endelig kunne presentere Happy Socks som et av våre merker, disse er perfekt under treet og vi kan garantere at far blir fornøyd. Finn dine favoritter ved å trykke på knappen under. 

Hold varmen med hansker fra hestra

Vi har fått inn de fantastisk gode hanskene og vottene fra Hestra. Disse er ullforet for god varme både på høst og vinter. Vi tror en hver far vil bli glad for disse deilige hanskene. Perfekt i bilen på morgenen når rattet er kaldt. Trykk på knappen under for å komme til hanskene.

Joggebukse i deilig bambus

Denne joggebuksen fra Resteröds inneholder deilig bambus og økologisk bomull. Dette gjør den myk og behagelig å ha på og er perfekt for en kveld på sofaen i romjulen med en koselig film sammen med familien. Trykk på knappen under for å handle buksen.

EN KUL LUE TIL FAR

Denne luen er perfekt for den norske vinteren. Den er strikket i en substansiell merinoull med tykk ribb som garantert vil holde far varm. Den er fullført med merkets emblem. En stilfull og praktisk lue i den perfekte fargen.


Boksershorts

Nye boksershorts er et must til jul. De klassiske underbuksene fra Resteröds får du i tre farger. Denne 3-pakningen er laget med en rustrød, marineblå og en svart modell. De er laget av bambus, noe som gjør dem ekstra myke med en pustende effekt, så de er behagelige å ha på.

T-skjorte

Selected Homme sine T-skjorter er magisk og man får jo aldri nok av T-skjorter. Dette er en klassisk T-skjorte i behagelig bomull som helt sikkert vil falle i smak. 

EN DEILIG STRIKKET GENSER

Se så fin denne genseren er. Half zip genser i en behagelig brun farge. Denne kan styles opp og ned alt etter som, og er laget med den myke Pima Bomullen.

skjorte

Det er vell nesten ingenting som kler en pappa mer enn en klassisk rutete skjorte. Vi elsker fargene i denne. 100% bomull er heller ikke feil. 

et klassisk belte

Et klassisk belte i skinn er så fint og kan brukes både til jeans og dressbuksa. 

Cardigan jakke

Denne ull-cardiganen henter inspirasjon fra workwear med sin komfortable passform og to brystlommer. Tradisjonell knepping foran gjør looken komplett. Har du en pappa som ville kledd denne?


0 comments

Leave a Comment