Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

Áigi hos brando.no

Ida Kvig Sæther |

ÁIGI + BRANDO = <3

heng med i tiden med áIGI

Vi er så heldige å kunne presentere en nyhet inne på brando.no.

Vi har fått inn klokkene til Áigi i nettbutikken.Áigi er et norsk smykke- og klokkemerke som ble startet opp av tre klokke-entusiaster fra Norge i 2017. Inspirasjonen til sine design henter de fra Skandinavisk natur og kultur!Dette er elegante og tidløse klokker og smykker med et Skandinavisk minimalistisk særpreg, hvor høy kvalitet til en lavest mulig pris er i fokus. Klokkene designes og utvikles i Norge før de produseres over landegrensene. Her brukes det komponenter av høy kvalitet med rustfritt kirurgisk stål, safirglass og Citizen-Mioyta movement fra Japan.Hva er vell ikke finere til et kult antrekk enn ei nydelig klokke på armen? Nå finner du både klokkene og smykkene til Áigi i nettbutikken vår.Se hele utvalget ved å trykke deg inn på produktsiden under.

Dame

Klassiske og elegante klokker til dame. Style disse klokkene til hverdagsantrekket eller når du skal pynte deg litt ekstra.

HERRE

Tøffe og stilrene klokker til herre. Disse passer perfekt både til dressen og til t-skjorten og jeansen til hverdags.

“ALLE VÅRE DESIGN ER INSPIRERT AV DEN VAKRE NORSKE NATUREN OG VÆRFENOMENER ”

- ALEKSANDER, ÁIGI

FEM KJAPPE MED ALEKSANDER FRA ÁIGI

Når fikk dere ideen om å starte eget klokkemerke? 

Ideen kom i 2016 når en av gründerne bak skulle kjøpe seg ny en klokke, men ikke fant noe han likte. Ideen ble rask en realitet, og høsten 2017 kom de to første klokkemodellene «Nordlys» og «Mørketid» på markedet. 


Hvor har dere hentet inspirasjonen til designene?

Alle våre design er inspirert av den vakre norske naturen og værfenomener. Med så masse flott og unik natur som vi har her i Norge, falt dette helt naturlig for oss når vi skulle designe klokker. 


Hvilken klokke er din personlige favoritt? 

Vanskelig spørsmål. Kan jeg velge to? Når jeg skal bruke dress setter alltid nordlysklokken prikken over i’en. Den er så tynn at den passer perfekt til å ha under ermet på skjorten når man skal bruke det. Til litt røffere antrekk går jeg ofte for kronografen Beerenberg. 


Hvilken klokke har vært mest populær etter dere lanserte? 

Til herre er det uten tvil Nordlys 40MM.Til dame selger vi mye variert, men Solar Eclipse Petite 32MM er nok bestselgeren. 


Har dere noen nye lanseringer i nær fremtid?

Det kommer kanskje en liten nyhet til herre på senhøsten. Vi begynner imidlertid å få en såpass bra portefølje av tidsaktuelle klokker at vi ikke har noen store planer for lanseringer i år. Nå ønsker vi at flest mulig skal få med seg de flotte klokkene vi har og ønsker å fokusere på det.

KLOKKER TIL DAME

0 comments

Leave a Comment