Min handlekurv

Lukk

Fri frakt over 1.000,- | Fast frakt 49,- | Handle lokalt på nett

Lysene vi ikke vil tenne


Andrej Urem


Et flott og dekorativt stearinlys som pynter opp i interiøret! Lyset er håndstøpt, og laget av økologisk voks av høyeste kvalitet. Flammen vil brenne en sylinder i lysets kjerne, slik at sidene forblir inntakt - og på den måten blir lyset opplyst innenfra - vi anbefaler å bruke det til telys etterpå! Hvert lys kan lyse opp til 60 timer. 


Lyset er et kunstverk i seg selv. 


Lex Pott


Lex Pott dimitterte i 2009 på Design Academy Eindhoven og arbeider nå fra sitt designstudie i Rotterdam. Pott anvender en rå og intuitiv metode i sine designs. Vi er helt forelsket i de populære twist lysene som har vært å se i alle de store interiørmagasiner. Lysene har blitt verdenskjent for sitt annvennelige og skulpturelle design. Finnes i flere farger. Stearinlyset, laget i parafinvoks, trenger ikke lysestake og kan derfor stå på et bord, fat, tallerken eller akkurat der du tenker. Lyset er et stykke kunst i seg selv og brenner i 10-12 timer. 


Candles with a twist


Populære og trendy lys med en vri. De lakkerte twist-lysene er høstens store trend. 

Lysene er lakkert lys i rosa og skaper en perfekt stemning for fest eller bare i hverdagen. De vil pryde ethvert bord og gir en skikkelig wow-effekt. 

ø: 2,2 cm

Lengde: 21 cm

Brenntid: opptil 5 timer


Studio About Glasslys


Danske Studio About har gjort en ny tolking av det tradisjonelle stearinlyset. Lysene består av farget glass som er fylt med olje. 


Glasslysene har samme form som et vanlig stearinlys og passer derfor i alle standard lysestaker. Lyset er designet med en gummibunn, som sørger for at lyset er stabilt i lysestaken.

Glasslyset med sitt lyse og enkle uttrykk kan brukes igjen og igjen, bare ved å fylle på med ny lampeolje.

799,00


Hånddyppet stearinlys


Det er ingen tvil om at pastellfarger florerer på instagram om dagen. Få et freshere look hjemme ved å sette inn et lys i pastell lilla eller rosa. De nydelige hånddyppede stearinlys fra Kunstindustrien kommer i alle farger du drømmer om. Lysene selges i sett med to stk til 44kr. Lysene er gjennomfarget, håndstøpt og gir en vakker og langvarig forbrenning. I produksjonen av vokslysene brukes ren og stabil stearin av kokosnøtt, palmeolje og parafin. Det betyr forbrenning uten os og lukt.
Fakler


De fine faklene fra danske LIVING BY HEART passer på balkongen, ved entreen, oppkjørselen, bryggen eller hvor du enn synes trenger litt ekstra glam. De er med på å skape en koselig og en helt unik atmosfære utendørs. Det er kjempe fint å sette lyset sammen med andre Living By Heart lys i andre farger, samt å kombinere med lokk slik at lyset holder seg lengst mulig. Lysene har ett nordisk design: stilrent og flott. De har en brennetid på opptil 90 timer.