Fri frakt over 1.000,- | Fast frakt 49,- | Handle lokalt på nett

Rains


Rains Lange Regnfrakk


Man kommer ikke utenom en klassisk regnfrakk i Norge. Rains ’ lange regnjakke er en moderne unisex regnjakke laget med et matt, regntett lettvekts-materiale med sveisede sømmer. Regnjakken har et minimalistisk utseende med knappelukking foran og Rains karakteristiske ryggskjold og fiskehale bak. Dette gjør at den er praktisk når du sykler og går. Hetten er justerbar og det er ventilation bak på ryggen som skiller denne jakken fra veldig mange andre regnjakker på markedet

Noe vi liker spesielt godt med den er at den er unisex og likevel bevarer en fin passform.

Vandsøjletryk: 4000 mm


Trykk her for å komme til regnfrakkenRains Korte Regnjakke


Denne jakken er en klassisk unisex regnjakke laget av et matt, regntett lett materiale med sveisede sømmer. Jakken holdes i en minimalistisk, urban design med ryggskjold, fiskehale og justerbar hette med skygge, som alle er klassiske Rains-funksjoner. 

Med sin justerbare hette og sitt høye vannsøjletryk er det den ultimate regnjakken. 


Jakken passer kjempe godt over en strikkegenser eller blazer. 


Trykk her for å komme til jakken

Rains Trekker Coat


Trekker W Coat er en fôret jakke fra Rains sin Transitional-kolleksjon, som er designet for overgangsperioder mellom årstidene. Trekker W Coat er vattert i sømløse kamre som er festet på innsiden for å sikre en vanntett overflate. Med fjærfri fôr holder Trekker W Coat deg varm på kalde dager, mens Rains 'karakteristiske vanntette PU sørger for pusteevne. Trekker W Coat har et feminint snitt med rett passform som kan justeres til en timeglassfigur med tilhørende belte. Trekker W Coat har også høy krage, ribbestrikkede mansjetter, skjulte sidelommer og en vanntett glidelås.


Den føles så lett og behagelig på, vi er helt forelsket i denne shiny modellen!


Trykk her for å komme til jakkenMSN Sekken


Den klassiske skolesekken har vært inspirasjonskilden til Rains MSN Bag, som består av et stort rom og en datalomme. Sekken egner seg perfekt til både jobb og fritid. Sekken er laget av et matt, regntett materiale og er designet med moderne karabinkrok og praktiske, justerbare skulderstropper.


Med 8000mm i vannsøyletrykk trenger du ikke å bekymre deg for at din PC får vann på seg, den er godt beskyttet i all slags vær med denne!


Trykk her for å komme til sekken


Weekend Bag


Altså, er det flere enn oss som gleder seg til å reise igjen? Weekend Bag er Rains' tolkning av den klassiske håndbagasjen. Den ideelle reisen inneholder et stort hovedrom, robuste og komfortable håndtak, avtakbar skulderrem og justerbare sidespenner. Weekend Bag er laget av Rains 'matte, vanntette materiale og er med en vannavvisende glidelås. Med en vannsøyle på 8000mm er den som skapt for å være ute i vind og regn. 


Om du ikke skal ute å reise med det samme egner den seg også veldig godt som gymbag. 


Trykk her for å komme til baggen