Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

Resteröds Essentials

Theodor Aune |

Resteröds Essentials

Med gode basic's blir det lettere å finne plaggene du trenger til alle anledninger. Disse plaggene går aldri ut av stil og er tidløse. Dette er vårt utvalg av garderobe-"essentials" fra Resteröds.

Resteröds fokuserer på å lage klær av jordens naturlige ressurser. Blandingen av bambus, organisk bomull og elastan gir klærne fantastiske egenskaper: Utrolig myk med god stretch, temperaturregulerende og de absorberer fuktighet. I tillegg er bambusviskose bærekraftig, siden bambus kan vokse opptil 1 meter om dagen - helt uten bruk av plantevernmidler eller andre kjemikalier.

Derfor anbefaler vi Resteröds bambus sokker, boksere og t-skjorter på det varmeste. De er så behagelige at du vil bytte ut alle du allerede har!

Bambusviskose

Bambusplanten er en av de mest bærekraftige

plantene på jorden. Den er raskt voksende og krever ikke noe

ekstra vann.

Bambusen til Resteröds vokser i en FCS- og

økologisk sertifisert skog.

Prosessen med å konvertere planten til fiber

krever normalt store mengder vann og

kjemikalier, men bambusfiberen er produsert i

et lukket system som betyr at vannet og

kjemikaliene blir gjenbrukt eller resirkulert. 

Undertøy og sokker

Undertøy er nærmest kroppen din. Det første du tar på om morgenen, den første følelsen du opplever på en dag. Så valg av materialer er veldig viktige. Lyocell, bambus og økologisk bomull - vi bruk materialer som puster og føles behagelig for kroppen din, med en bærekraftig kvalitet du kan føle for en lang tid. Sokker som er sterk fra tå til hæl. Vi står for de grundig valgte materialene, du bestemme modellen. 

T-skjorter

Kuttene er enkle. Passformen er gjennomtenkt. Kvaliteten er produsert for at du skal føle deg så behagelig som mulig. Her kan du finne favoritter som varer a lang tid og er det åpenbare valget til din garderobe. De blir ditt førstevalg når du har lite tid og trenger siste øyeblikk alternativer når du har det vanskelig og velge hva du skal ha på deg. Rett og slett rett i enhver situasjon. 

0 comments

Leave a Comment