Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

Sommergarderoben

Ida Kvig Sæther |

Gleden av en ny sommergarderobe

Sommeren er noe frem og tilbake i enkelte deler av landet, men det stopper ikke oss med å planlegge antrekkene til finværsdagene. Vi har derfor satt oss ned og laget en aldri så liten oversikt til deg med plaggene vi elsker i sommer.

Selv om det blir Norgesferie på oss må vi jo kunne kle oss som om vi skal til det store utland. Hadde du planer om å feriere på den Franske Riviera? Solkysten i Spania? Eller var det storbyferie til London eller Barcelona du hadde tenkt i sommer? Husk at du fortsatt kan kle deg som om du sprader nedover La Rambla eller strandpromenaden i Cannes.

Her har du våre tips. Ta deg en runde i ditt eget klesskap! Selv om du tror du har alt, eller ikke, så er det alltid like gøy å kunne oppdatere garderoben når en ny sesong ankommer. Ha en nydelig dag hvor enn du er og god shopping!

skjørt

Det perfekte denimskjørtet finner du hos oss. Enkelt å style med enten et par sneakers eller et par heels.

kjoler

En lett og fin sommerkjole er et must. Vi har et nydelig utvalg kjoler til en hver anledning. Se utvalget vårt her.

JUMPSUITS

Vi elsker en fin jumpsuit på sommeren. Perfekt på dager hvor du ikke helt vet hva du skal ha på deg.

Malvina Jumpsuit

Denne har vært en favoritt i helt siden vi fikk den inn i begynnelsen av Mai. Det er så mye man forelsker seg i med denne jumpsuiten, men man kan begynne med stoffet. 

Lin er en stor favoritt hos mange og spesielt på sommeren. Dette er et stoff som virker nedkjølende og svalt mot huden. For ikke å snakke om kvaliteten. Dette er et plagg du vil bli å ta frem år etter år. 

Det er knyting i midjen, cropped fot og halvlang arm. Den er trendy og perfekt for en dag i parken. Style med en kul stråveske, dine favoritt solbriller og sandaler og du er klar for sommerens eventyr. 

Gleden av en ny sommergarderobe

Dette er en så romantisk og søt kjole som vi ikke får nok av. For ikke å snakke om de nydelige detaljene er denne laget i 100% bomull.

Dette er en tidløs kjole med nydelige rysje detaljer nedover begge armene. Det er et bånd i midjen slik at du får en smashing fasong. 

Denne kan du fint style både til hverdags og fest. 

LOU SHORTS

Lou shorts er den perfekte cut off shorts i denim. Vi elsker den kule looken du får når du bruker denne. 

Har du en enkel T-Skjorte kan du fint style den til denne shortsen å få et kjempekult antrekk.

0 comments

Leave a Comment