Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

PLAGGET VI SKAL MØTE VÅREN I - YTTERJAKKEN

Kine Eriksson |

VÅRENS YTTERJAKKER

 

Vi har et stort utvalg av vårjakker til hele familien i vår nettbutikk. Fra den klassiske trenchcoaten til den sporty bomberjakken og den store nyheten - skjortejakken. Denne sesongen skal jakkene være korte eller knelange og du finner dem i materialene ull, skinn, denim, bomull eller den praktiske softshell. 

 

Denne sesongen ser vi både de vanligste fargene som beige, blå og sort, men også mer freshe alternativer der du kan finne din favorittfarge. 

 

Fortsett å les for mer om vårens viktigste trender på jakker og vi håper du finner en favoritt til både deg og dine. 

Skjortejakken

Denne sammensettingen av en skjorte og en jakke er et MUST i vårgarderoben. Vi har de inne i både cord-fløyel, bomull og i ull og vi kan virkelig ikke få nok av denne trenden!

 

Bruk den åpen som en skjorte inne eller over ullgenseren som en jakke. Legger du til et deilig skjerf og tar et belte rundt livet får du den riktige looken med lag på lag. 

 


Den perfekte overgangsjakken!

Athleisure-trenden er kommet for å bli og fortsetter for fullt denne våren. Nå kan du bokstavelig talt gå i komfortable bukser med strikk i livet og en sporty jakke på kontoret og til hverdags uten at det blir rart. 

 

Velg gjerne fargerike bomberjakker som den perfekte overgangsjakken i år. 

 

Sjekk ut vårt utvalg på freshe vårjakker til gutta. 

 


Den klassiske trenchcoaten

Trenchcoaten var opprinnelig en militærjakke for menn under krigen, men har nå blitt en av de mest tidløse overgangsjakkene i damegarderoben. Den passer perfekt i den klassiske garderoben der vi styler den med dressbukser, skjorte og skoletter. 

Vi har mange alternativer i vår nettbutikk slik at både jenter og damer i alle aldre kan finne sin favoritt. 

 

Synes du at trenchcoaten er for klassisk for din stil? Den er også superkul over kule lyse jeans, sneakers og en oversized strikk for den riktige looken! 

 


Softshell til de minste  

Softshell er et uvurderlig supplement i overgangen mellom sesongene. Den er funksjonell med alle de nødvendige kvalitetene for å sikre komfort og bevegelsesfrihet for aktive barn. Den er både vindtett, pustende og vanntett. Inni er den foret med en myk, varm mikrofleece og utenpå er den fullført med refleksdetaljer på skuldrene. 

 

Vi har den både i heldress og jakke i de fineste mønster og farger slik at du garantert finner noe du liker! 

0 comments

Leave a Comment