Frakt 49,- | Fri frakt over 1000,-

Om oss

Pål Erik Solli-Sæther |

Hvem er vi

Du som kunde kjenner oss best gjennom våre fantastiske medarbeidere som er lokalisert rundt om på våre 29 butikker i Norge. Jentene fra Brando kids Byporten, latteren fra Brando Jekta, Jeansen som flagrer mellom bordene på Jack & Jones Trondheim Torg og smilene fra Brando Storkaia for å nevne noen. De har stått for gode handle opplevelser i 30 år. Nå kan vi tilby den samme opplevelsen på vår felles nettbutikk. 


Vår felles nettsatsning; brando.no

Denne henger som en paraply over de store kjedebutikkene våre. En unik samlingsplass for våre kunder, da den gir 24/7 tilgang til alle våre produkter, nyttige råd, og muligheter til å få sendt hjem de nyeste trendene ved et tastetrykk. Selv om du har tilknytning til en eller flere av våre butikker kan du på Brando.no orientere deg i hele vårt store univers. 


It feels like service

Vi ønsker å være med på reisen til plagget, om det er i barnehagen en kald vinterdag, i hverdagen, i arbeidssammenheng, på stranden i solnedgang med din første kjærlighet eller ved viktige merkedager. Vi vil at du som kunde ser på oss som en del av familien. Velkommen er du alltid og uansett! Dette forplikter også, med at vi alltid vil gjøre vårt ytterste for å legge til rette for best tenkelige service for deg. uansett plattform. 

it feels like suksess

Så lenge vi sørger for at våre familiemedlemmer føler seg inspirert, og har tro på seg selv, vil vi aldri tape. Familie er også veldig ærlig med hverandre, derfor er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss både med ros, ris og forslag til forbedring.

Pål Erik Solli- Sæther

Salgs og markedsansvarlig Brando AS 

0 comments

Leave a Comment