Fri frakt over 1.000,- | Fast frakt 49,- | Handle lokalt på nett

Bytte og Retur av varer

Bytte av varer

Vi har har gratis bytte av størrelse, og spanderer både returfrakt, og frakt av nye varer fra oss til deg. Du kan bytte ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok varen. I pakken du mottar fra oss følger det med en forhåndsbetalt returseddel. Pakk varene forsvarlig, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever til ditt nærmeste PostNord utleveringssted. Finn nærmeste utleveringssted her. Husk å pakke varen godt slik at hverken varen eller originalemballasjen blir skadet under transport. Det er også mulig å returnere varen på en av våre butikker. Du finner våre butikker her.

Det er ikke fri retur på salgsvarer. Dette gjelder outlet varer, sommersalg, januarsalg. 

I pakken du mottar følger det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du hvilken størrelse du ønsker å bytte til.

Ingen saker er like. Dersom du har spørsmål rundt bytte så ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken.

Angre på kjøpet

Det koster 89,- å benytte seg av vår returetikett om du skal returnere varer. Vi trekker 89,- fra beløpet som refunderes. Du kan returnere ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok dem. I pakker du mottar fra oss følger det med en returseddel. Pakk varene godt inn, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på ditt nærmeste PostNord utleveringssted. Finn nærmeste utleveringssted her. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i transporten. Det er også mulig å returnere varen på en av våre butikker. Du finner våre butikker her.

I pakken du mottar fra oss følger det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Ved retur i butikk får du beløpet tilbakeført på den betalingsmåten du benyttet deg av i nettbutikken.

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på epost hallo@brando.no

OBS. Av hensyn til andre kunder er det ingen bytte eller retur av undertøysprodukter.