Frakt fra 69,- | Sendes med Posten/Bring

Bytte og Retur av varer

Bytte av varer

*Obs egne vilkår for kjøp i fysisk butikk

Vi har har gratis bytte av størrelse, og spanderer både returfrakt, og frakt av nye varer fra oss til deg. Du kan bytte ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok varen. I pakken du mottar fra oss følger det med et lite kort med Qr-kode. Skann den så får du bestilt returetikett. Pakk varene forsvarlig, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever til ditt nærmeste Posten utleveringssted. Husk å pakke varen godt slik at hverken varen eller originalemballasjen blir skadet under transport. Det er også mulig å returnere varen på en av våre butikker. Du finner våre butikker her. OBS! Brando kids varer byttes kun i kids butikker & Brando varer byttes kun i Brando butikker.

I pakken du mottar følger det også med et pakkseddel. På pakkseddelen skriver du hvilken størrelse du ønsker å bytte til.

Ingen saker er like. Dersom du har spørsmål rundt bytte så ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken. Sende en mail til: support@brando.no

ANGRE PÅ KJØPET

Hos oss har du 30 dager åpent kjøp. Det koster 89,- å sende med vår returetikett. Vi trekker det fra beløpet som refunderes. Du kan returnere ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok dem. I pakker du mottar fra oss følger det med et lite kort med QR-kode, skann denne for å lage returetikett. Du får etikett du kan skrive ut, samt en strekkode du ka vise frem på Posten, slik at de skriver ut for deg. Pakk varene godt inn, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på ditt nærmeste Posten utleveringssted. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i transporten. Det er du som avsender som står ansvarlig for forsvarlig og fullstendig retur av pakken, uten mangler og defekter. Har varen mangler/defekter når du mottar den, er det viktig at du kontakter oss før retur, slik at det er dokumentert at dette skjedde før returen. Vi kan kun ta retur på varer som er i salgbar stand, og ikke ha brutt emballasje.

Det er også mulig å returnere varen på en av våre butikker. Du må da levere Brando Kids varer i Brando Kids butikk og Brando varer i Brando butikker.

I pakken du mottar fra oss følger det også med en pakkseddel. På pakkseddelen skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Ved retur i butikk får du beløpet tilbakeført på samme betalingsmåte du benyttet i nettbutikken.

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på epost hallo@brando.no

OBS. Av hensyn til andre kunder er det ingen bytte eller retur av undertøysprodukter eller øredobber.

 

Uavhentet pakke:

Det vil komme en gebyr på 150,- hvis pakken ikke blir hentet opp fra utleveringsstedet. Dette beløpet vil bli trukket fra ordren din.