Frakt fra 69,- | Sendes med Posten/Bring

Dette trenger babyen i fødebaggen

Sigrid Bråthen |

Den store dagen nærmer seg. Du har begynt å forberede deg til fødsel og lurer på - hva skal jeg pakke med til sykehuset? Det kan være lurt å pakke fødebaggen rundt tre uker før termindato da de fleste babyer blir født mellom to uker før og to uker etter termin. 

Vi har laget en liste med hva du bør pakke med til baby for å gjøre forberedelsene litt enklere!

Sykehuset har klær og pledd til babyen som du kan låne. Derfor trenger man egentlig bare å ha med klær til hjemreise. Derimot er det mange som foretrekker å ha med egne klær da tøyet du får låne på sykehuset ofte kan være noe slitt.

Dersom du ønsker å bruke egne babyklær bør du pakke med omslagsbody - gjerne av ull, bukser, ullsokker, ullpledd og en tynn lue av ull/silke. Noen synes det er hyggelig og også ha med seg pysj, men det er ikke nødvendig. Det kan være lurt å ta med seg noen skift da noen blir et par dager på sykehuset i forbindelse med fødsel. 

Til hjemreise bør babyen ha på seg en body (gjerne av ull), bukse, jakke, lue av ull og et ullpledd. Dersom baby er født på vinter kan det være greit og heller ha på en heldress av ull og ha en god bilstolpose i stedet for yttertøy på hjemturen.

Det er varierende hvor stort sugebehov en baby har og det er ulike meninger på når man ønsker å introdusere smokk for baby, men det kan være fint å ta med seg smokk, f.eks Bibs try-it kit, i fødebaggen i tilfelle.

Utstyrsliste:

- Omslagsbody, gjerne i ull

- Babybukse

- Ullsokker

- Babypysj

- Babyteppe, gjerne i ull

- Babylue i ull

- Ulltøfler

- Heldress, gjerne av ull

- Strømpebukse av ull

- Bilstolpose

- Bæresjal

- Stellekrem/badesåpe

- Gulpeklut 

- Bibs try it kit collection

- Klorevotter

 

Se alle anbefalte produkter her:

Hva trenger man i fødebaggen - Baby

 

Se alle nyheter til baby

 

 

0 comments

Leave a Comment